Diensten

Dit kunnen wij voor jou betekenen.
Bij het polijsten van de auto worden de kleine krassen, ook wel swirls genoemd, van de auto verwijderd. Deze behandeling zal de auto weer een diepe glans geven.
Bij de business behandeling wordt er op de auto een kleine beschermlaag aangebracht die voor een bepaalde duur, afhankelijk van het aantal kilometers en uiteraard weer, op uw auto blijft zitten.
Met een handwas wordt uw auto gewassen met een hoge kwaliteit washandschoen voorzien van een mircovezel stof. Dit is extra zacht en voorkomt krassen op uw auto.
Een reiniging van het interieur is erg belangrijk. Een vuil interieur heeft namelijk een negatieve invloed op het rijden! Bij het reinigen van de auto wordt er meer gedaan dan het uitzuigen. 
Doffe koplampen. Ze ogen niet mooi en leveren op den duur ook slecht zicht op. Ook loopt u het risico dat de koplampen worden afgekeurd bij de APK.
Heeft u een bedrijfsauto waar de reclame van moet worden verwijderd? Geen probleem!
Een sealant aanbrengen op de auto levert gegarandeerd een grote glimlach op. De sealant zorgt voor een jaar lang diepe glans op uw auto.
Het hele jaar in een schone auto rijden? Heerlijk! Dat is mogelijk met onze waskaart. Dit is een abonnement voor het maandelijks wassen van uw auto, een heel jaar lang!